05 de gener 2007

Ens hem de creure mai allò que ens diuen?

11 de setembre de 2001. Cauen dos gratacels. El misteriós assumpte encara no s'ha resolt. S'hi bombardeja l'Afganistà, s'hi bombardeja l'Iraq. Amb l'Afganistà i l'Iraq sotmesos, ara vindrà l'Iran. Els interessos energètics i d'expansió a l'Orient Mitjà del gran llop no tenen límit. La vida humana no val res per als voltors assedegats de sang. Després l'11-M a Madrid. Sabem encara el que va passar? Que els de l'ETA no van ésser crec que ha estat suficientment provat, però, llavors qui? Al-Qaida, aquest grup sempre serveix d'excusa? Que quedi clar que no vull donar recolzament ni de lluny a les tesis del PP, però això no implica que sempre tingui els meus dubtes respecte a tots els atemptats comesos per presumptes bandes terroristes nacionals i/o internacionals, que han servit a diferents governs i/o partits polítics per a diferents canvis significatius en la història de la humanitat

D'altres fets significatius:
  • Durant el 1995, Aznar pateix un atemptat perpetrat suposadament per ETA. Poc després guanyaria les eleccions
  • Durant els mandats del PP i els darrers del PSOE s'han anat trobant, segons les repetitives notícies en els mitjans de comunicació oficials, especialment per part de la Guàrdia Civil, armes, bombes, plànols, "agendes" d'ETA que demostraven imminents atemptats de grans dimensions, dirigits contra la població. Però durant tot aquell temps no va existir cap atemptat important per part de la banda armada. De fet l'únic atemptat de grans dimensions que podíem recordar datava de l'any 1987 a l'Hipercor de la Meridiana de Barcelona. Llavors són certes aquestes informacions o són inventades per a anar sembrant terror a la població a l'estil Bush que sempre busca un enemic per a combatre i, d'aquesta manera, invertir més en cossos de seguretat i anar limitant la llibertat de les persones, al temps que provoca credibilitat i submissió al sistema de "representació" partitocràtic?
  • Durant les votacions al parlament espanyol per a la investidura com a president del govern a Leopoldo Calvo-Sotelo, on els parlamentaris no s'hi posaven d'acord, s'intenta un cop d'estat que dóna com a resultat que els diputats aprovin immediatament la investidura de Leopoldo Calvo-Sotelo com a president de l'estat espanyol
  • Dies després de l'atemptat de l'11-M a l'estació d'Atocha, el PSOE guanya les eleccions amb un govern en minoria
  • En plenes negociacions amb ETA, aturades potser més de banda del govern que no pas de banda dels terroristes, es perpetra un atemptat a l'aeroport de Madrid el mateix dia que assassinen a Saddam Hussein, com a conseqüència el president del govern espanyol es posarà d'acord amb el PP amb les estratègies a seguir amb ETA
  • Ahir suposadament la policia troba un altre artefacte d'ETA preparat per a fer-lo esclatar de forma imminent; entre les possibles conseqüències podríem trobar-nos que es crea un clima de més por entre la població, que queda justificat que hi hagi més pressió policial (més recursos per als cossos de seguretat), el fet que acceptem les regles democràtiques establertes: negociacions amb totes les forces polítiques (més força per al diàleg entre govern espanyol i PP), més silenci sobre allò que porten entre mans de cara a la població "per motius de seguretat nacional", etc.
  • etc.,
...així que us deixo unes reflexions del meu amic Romaní de Mata

romanidemata | dissabte, 30 de desembre de 2006 | 21:38h

... " ha sido eta "... va anunciar el president de l'anterior govern, i varen mentir quan els atemptats als trens a Madrid, pretenien lligar, fer co-incidir que hi hagués relació entre l'atemptat "islamita" i la organització eta.

Es llencen bombes, s'exterminen milers de persones, per finalment lliurar al nou govern iraquià, el cabdill criminal, i executar-lo
... han penjat al dictador Saddam, han executat la sentència, han dictat justícia.
... executaran també, "the president" a la cadira elèctrica pels crims comesos contra el poble iraquià?
...criminal executa criminal. - Qui és el criminal?

Co-incidència, al mateix dia que s'ha executat al dictador, explota un cotxe bomba a l'aeroport de Madrid.
No hi ha hagut previ avís.
No hi ha hagut comunicat de trencament de treva.

Els serveis d'intel.ligència tenen informació i la poden utilitzar per enderrocar governs. L'atribució de l'atemptat a eta en aquests moments de converses potser és obrir la porta a l'anterior govern. Cop intern de les mateixes forces de l'estat. Habilitat.

Les investigacions i imputacions contra tavernes de Batasuna per vincular-les amb l'organització armada no han donat fruit., potser per interessos polítics o potser perquè no hi havia res de res. Les imputacions contra Egunkaria han resultat mentides,"plouen mentides" ?, no tenien fonament.

tot és possible...
votar governs per continuar essent sotmesos.

*** I ja per acabar només em queda recomanar-vos l'article del meu amic Jimmy Jazz sobre el Año Nuevo (que també té el seu interès especial sobre la temàtica)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada