31 de gener 2009

Ofensiva imperial internàuticaÉs vergonyós veure durant el dia d'avui com van desapareixent i apareixent de tant en tant els vídeos que tenim penjats als nostres blogs. Això és conseqüència de la neteja que està fent Google dins de YouTube perquè l'imperi econòmic recolzat per l'imperi polític, que està al servei de l'econòmic i financer, els obliga a treure aquells vídeos que portin música de la Warner Bros. (segons informacions que he rebut a Facebook, i aviso que no he pogut contrastar aquestes informacions*) Però en tot cas, tot apunta a que això serà una constant a partir d'ara, fins que algun dia parem els peus al totalitarisme regnant. Si us plau, que estem al segle XXI, prou de manipular els continguts de la xarxa! No a la censura a internet! Serà que sempre callarem com un ramat domesticat!

Mira, ja que parlem de dictadura, us deixo un parell d'enllaços a dos articles que m'han agradat força:


Imatge extreta de: http://velsas.com/catalog/product_info.php?products_id=404&osCsid=c63sa53k34hqfr6r0rv68nbln6

_______________________________

*Sobre la veracitat d'aquestes informacions, m'agradaria que algú, si és que en té millors dades, en fes algun aclariment, ja que no m'agrada donar informacions errònies

6 comentaris:

 1. Gràcies Jordi. De passada et deixo uns enllaços del tema youtube per si vols donar-hi una mirada.

  http://www.3cat24.cat/noticia/149949/

  http://www.microsiervos.com/archivo/internet/youtube-anuncia-acuerdo-con-warner-music.html

  http://blogs.ccrtvi.com/vidadigital.php?itemid=18105


  Salut!

  ResponElimina
 2. Suposo que acabarà sortint una plataforma que permeti penjar vídeos o música i que no puguin ser esborrats per les forces imperials. De moment som molts les víctimes d'aquesta mena de neteja totalitària. En fi, tampoc no es podien copiar els cd's i mira avui... Així que no perdem l'esperança!

  ResponElimina
 3. La veritat, Jordi, és que no tinc cap notícia; ara bé, no m'estranyaria gens. Internet, com a eina fonamentalment democràtica, està en el punt de mira de Dark Vader i els seus filàntrops.

  ResponElimina
 4. Joan, gràcies pels enllaços perquè contenen tota la seqüència dels fets. Les dues primeres ja me les sabia, però em faltaven dades sobre la tercera, tot i haver buscat per internet. És difícil a cops trobar allò que busques per internet, hi ha tanta informació i tanta gent que paga per sortir el primer en google que allò que busques pot estar en la pàgina 400 del buscador.

  Salutacions i gràcies

  ResponElimina
 5. Antoni, tens raó, és difícil que la llibertat en internet es pugui aturar; jo crec que això és un camí sense retorn, espero que per bé, perquè també hi ha molt "troll" i també serveix com a eina propagandística també quan convé. És un plaer tenir-te de nou per aquí, malgrat que no sé si t'ha agradat la meva darrera cançó. Sóc una mica comprometedor tot i que no m'agrada la coacció en un principi; però si m'agrada ser "punyetero" coi! hehehehe.....

  ResponElimina
 6. Amic Albert, el que t'hagi de dir t'ho diré cara a cara amb una copa de vi a la mà; a casa teva, clar, ja saps la meva està impracticable!

  Primer: Un suggeriment, marca sempre els comentaris de seguiment i així tindràs notícia de quan algú et respon o si algun altre deixa un comentari

  Segon: Deus tenir mal configurat el teu blog si no t'avisa quan algú t'ha deixat un comentari. Jo t'he deixat diversos comentaris en posts antics que no t'has adonat. Ja m'ho vas dir a casa teva. Recorda quan ens veiem que t'ho miri

  Tercer: M'has fet buscar a google (cosa positiva que sempre faig fins i tot quan veig una pel·lícula per buscar-ne informació, etcètera...); havia oblidat qui era Dark Vader, tot i ser un gran enamorat de la saga de "La guerra de les galàxies" (les he vistes diverses vegades) i com a figura fosca "El cavaller fosc" (l'última de Batman) em va semblar fabulosa, la millor de totes, malgrat tenir les seves deficiències i saber que no és una pel·lícula pel gran públic tot i que segurament els autors i els productors del film creien el contrari quan la van fer.

  I per finalitzar aquest quasi post, i seguint amb el comentari de l'Antoni, segur que tancaran i censuraran plataformes sempre en internet, però sempre en sortiran de noves, no hi ha problema en aquest sentit. El que fot és que posis al teu blog un vídeo o un enllaç i aparegui i desaparegui quan a algú li surti dels nassos; en aquest sentit internet és un mitjà poc estable i això no m'agrada gens. En fi, és el que hi ha i gratis.

  Salutacions amic. Ja has vist la crítica que he fet al teu post. S'ha de crear debat, home.

  ResponElimina