11 de juny 2008

Entreson de tarda primaveralEntresueño. Quadre de Luisa Osdoba

Avui us presento una petita peça musical meva, molt breu i senzilla nascuda en aquell estat d'entreson que pot caracteritzar, sovint, aquell període de temps que esdevé durant una llarga estona a mitja tarda després d'haver dinat. Us animo a escoltar-la, només dura 2 minuts i 12 segons.Música: Jordi Gomara. Vallromanes, 11 de juny de 2008
Teclat: M-AUDIO Keystation49e interpretat per Jordi Gomara
Enregistrament: eMac d'Apple per Jordi Gomara. Vallromanes, 11 de juny de 2008
_____________________________

MYSPACE MÚSICA de Jordi Gomara

10 comentaris:

 1. M'agrada, molt minimalista. Resulta molt relaxant. El final t'ha quedat tallat crec, no?

  ResponElimina
 2. Manel, t'agraeixo molt el comentari. Efectivament tens raó; aquesta és la idea, minimalista i relaxant: uns quants acords amb ones alfa i al final una senzilla i simple melodia per sobre. Estava provant sons de sintetitzador i aquesta variant d'ones alfa em sonava bé. I el so que hi sortia mentre anava provant sobre el teclat tot passant la mà per sobre em va agradar. Així que em vaig prendre uns minutets per assajar-la mínimament abans d'enregistrar-la. Ni tan sols vaig guardar els temps perquè semblés més improvisada i minimalista encara (tenint en compte que el mateix programa d'enregistrament pot ajustar-te automàticament els temps). Així sona més com si estiguessis mig adormit, una mica trontollant i marejat :-)

  Gràcies de nou i salutacions cordials

  Jordi

  ResponElimina
 3. PD. Sí està tallada al final perquè m'imagino que al no respectar els temps dels compassos, al passar-lo de Garage Band a iTunes per guardar-lo en mp3, Garage Band haurà tallat on s'acaba el darrer compàs. L'original està bé, el problema sorgeix a l'exportar-lo a iTunes.

  Ja miraré d'arreglar-lo en algun moment o altre :-)

  ResponElimina
 4. GoEar no sempre funciona... és el preu d'aquests serveis d'hostatjament gratuït. A veure si l'escolto aquesta tarda...

  A mi em passa sovint i també amb Boomp3.com, un altre servei semblant. I amb Odeo. Problemes d'ample de banda, suposo.

  ResponElimina
 5. M'agradat molt. He deixat tot el que feia i m'he quedat tan relaxat............ t'arriba dins els muscles i els deixa flotan.

  ResponElimina
 6. Ja l'he pogut sentir i escoltar. :-)

  Jordi, estàs segur que si et poses una d'aquestes tonades per anar a domir nodormiràs com un liró? Sembla talment una cançó de bressol.

  ResponElimina
 7. Eh, company Víctor, no sé si això me l'haig de prendre com un menyspreu o com un atac al meu "geni creador" (he, he, he...), punyetero!!!!!!!!!!!! No veus el que diuen els altres, que és per relaxar-se, està fet amb sonoritats amb ones alfa tal com la música "New Wave"; és una música minimalista i relaxant, em portava a la memòria alguna part d'un disc que vaig escoltar fa molts anys d'aquells que feien de música "New Wave" per relaxar-se i em vaig quedar amb la "copla". No és res més que una musiqueta improvisada que em va agradar i la vaig gravar per fer alguna cosa com altra, podria haver-me posat a veure "El Club" de TV3 però em vaig posar a gravar la musiqueta.

  JOSEP MARIA, estic si més no content que t'hagi causat tal efecte; tot i ser meva jo també me la poso moltes vegades quan estic molt neguitós i cansat per relaxar-me i funciona, i sí Sr. Pàmies, a cops també me la poso per anar a dormir!!!!! :-) No saps el que pots estalviar-te en diazepams.

  Salutacions i gràcies pels vostres comentaris

  Jordi

  ResponElimina
 8. Jordi, malpensat!!

  Volia dir que és una música suau i relaxant, com una cançó de bressol.

  Sempre t'ho prens pel cantó que crema, eh? ;-)

  Salut, company!

  ResponElimina
 9. Sr. Pàmies, com que m'ho pren sempre pel cantó que crema, llegeixi vostè atentament el seu comentari i veurà; punyetero!!!!!!!!!!!!!

  Vinga, salutacions company Víctor ;-) :-)

  Jordi

  ResponElimina
 10. A més, company Víctor, el comentari meu era jocós, no veus els somriures i els riures que hi poso; que no ens barallarem ara por un "quítame de allá unas pajas" (o com es digui, mira que no he trobat la traducció al català). Per quatre dies que vivim cal conservar els amics (bé si tu em consideres amic, que no sigui tan sol un "saludat" :-) com diuen ara), que tu saps que a mi no m'agrada la confrontació amb la "gent seriosa" (que val la pena); ara una mica de conya i una mica de provocació també em va bé, allò just per passar-s'ho una mica bé però de bon rotllo, home.

  Saps que t'aprecio perquè, a més a més, sempre m'has donat bons consells i has sabut "acariciar-me" també quan calia, com quan van disparar sobre el meu gos.

  Salutacions fraternals
  Jordi

  ResponElimina