31 de maig 2008

Motigo Webstats, el gran "spammer"Fent un parèntesi entre una sèrie d'articles que pretenen en certa manera obrir el bagul dels records, avui us vull advertir de quelcom que ja comença a ser certament molest quan obres certs blocs i certes pàgines web. Continuant amb un article anterior on parlava de la publicitat spam que apareixia en forma de finestra emergent o bé intercalada (incrustada) entre els comptadors de visites o programes d'estadístiques d'algunes pàgines, he comprovat que efectivament el recurs que provoca aquesta publicitat és ni més ni menys que el popular programa d'estadístiques Motigo Webstats, no hi ha cap dubte i ho podeu comprovar de la manera més senzilla, doncs haureu advertit que quan entreu al meu bloc ja no hi apareix cap tipus de publicitat, ni finestres emergents, ni publicitat incrustada. Ara bé, comproveu-ho si voleu, entreu a un altre bloc meu, Espai Vallromanes, i com podeu advertir-hi ara sí que hi apareix publicitat; això ho podeu també comprovar amb qualsevol de les moltes pàgines de moltes companyes i companys que tenen Motigo Webstats i veure que, invariablement, apareixerà publicitat en obrir-les. Tanmateix en altres que no tenen instal·lat tal recurs aquesta no hi apareix. Si quan s'obria publicitat amb la cançó del Chikilicuatre era ja molest, ara que apareix publicitat amb l'himne del Reial Madrid tal cosa ja és intolerable; perdoneu-me els madridistes, en tot cas :-)

Si us asseguro tal cosa, ha estat després de molts dies d'haver desinstal·lat Motigo Webstats del meu bloc i comprovar que totes les vegades que hi entrava des de llavors no he tornat a veure més cap tipus de publicitat.

2 comentaris:

 1. Tens raó Jordi. He deixat de visitar alguns blocs només per no haver de sentir, amb traiduria, l'himne del realísimo.

  ResponElimina
 2. Amic Joan, és que hi ha coses que no es poden admetre i després de la temporada de futbol que hem hagut de patir i del passadís al Realísimo en una temporada tan injusta pels barcelonistes; una temporada del tot humil·liant!!!

  En aquestes condicions haver de sentir el "Cara al Sol" quan visites un bloc NO!!!!!!!!! De cap de les maneres!!!!!!!!!!!! Prou, prou, prou!!!!! que diria en Cuní i el seu "doble".

  Salutacions i gràcies pel comentari
  Jordi

  ResponElimina