25 de març 2008

Els 'blaveros' i feixistes també poblen La Franja
Tal com m'ha demanat la Mireia Galindo que en realitat no és la Mireia, sinó aquest parell, i tal com ha fet ja el meu veí i company blocaire Victor Pàmies, que fa uns dies va reestrenar paternitat (aprofito per dir que el meu amic de Washington DC, Daniel Lobo, també acaba d'estrenar-se com a pare i per felicitar-lo des d'aquí) vull denunciar en aquesta pàgina a uns grupuscles molt perillosos que actuen còmodament per La Franja de Ponent. Són de l'estil blavero (us recomano especialment seguir aquest enllaç) però habiten a l'Aragó. Sembla ser que entre els seus representants màxims ens trobem gent de la federació FACAO, i que com es pot veure aquí van de la maneta amb el grup, d'extrema dreta segons ens diuen a Wikipedia, Democracia Nacional, que són uns racistes que fan por com ja podem veure només obrir la seva pàgina web, i que sembla ser que van nàixer dels grups més racistes, feixistes i nacionalsocialistes dels Països Catalans i de l'Estat Espanyol, com ara CEDADE (seguiu l'enllaç d'aquesta gent si voleu que s'hi us posin els pèls de punta)

La qüestió és que uns companys van denunciar que el grup FACAO tenia vincles amb l'extrema dreta (les proves segons veiem aquí són prou aclaridores) i que actuen com a tal i per aquest fet s'ha obert un procés judicial contra els companys que van denunciar tal fet. Hi ha coses que són indignants, l'herència de Franco és gran, molt gran encara a l'Estat Espanyol, i la nostra democràcia liberal és la garant de tot això, i els nostres vots la signatura que legitima tot aquest sistema, lamentablement.

Bé, jo acompleixo amb l'encàrrec i faig difusió de tot això aquí. També vaig signar a les mostres de suport i no me n'hi amago. Si volen que em denunciïn també, em donaran fama, cosa que no busco, però quant més airegin el tema més enemics tindran i les seves vergonyes seran més públiques i notòries. Si bé hauríem d'acabar principalment amb aquest sistema vergonyós en el qual vivim i que ratifiquem a les urnes cada quatre anys, ens cal, si més no, anar fent feina i acabar amb aquests monstres que hi nien al nostre voltant i que sí, ja ho deia el mestre Llach, "Ells són aquí entre nosaltres"; i encara continuen sent-hi, i qui sap durant quant de temps. En tot cas, i per concloure, us animo a fer-ne també difusió i a donar-hi la vostra mostra d'adhesió.


2 comentaris:

 1. Gràcies, Jordi.

  a veus, tot i tornar a ser pare, per tercera vegada, encara no he hagut de desnonar els blogs, els meus altres fills. Que també són família nombrosa, per cert. :)

  Això de Lo Cacao de la Facao la veritat és que encén. Quan em va contactar la Mireiagalindo pel Twitter, ja li vaig dir que sí, que en faria difusió, perquè em semblava de justícia fer-ho.

  Va que s'acosta el bon temps i podrem veure'ns una mica més pel poble!

  ResponElimina
 2. Gracias Jordi,
  E informado quedo. Joer...
  Un gran saludo,
  Daniel

  ResponElimina