12 de febrer 2008

Novetats cinematogràfiques?

Jaume d'Urgell productions presenta el seu darrer film titulat Franco 2. Podríem dir que es tracta d'una nova història, però no és del tot cert. Si bé hi apareix algun nou actor i d'algunes situacions poden semblar fins a cert punt desconegudes per l'espectador, la veritat és que el guió sempre és el mateix amb uns lleugers retocs. Aquesta pel·lícula també serà portada a les grans pantalles d'altres països, per exemple aquí en teniu la versió nord-americana, que malgrat que, tot i que té un certs matisos distintius, no es diferencia a gran trets de la versió en llengua espanyola. Bé, només em resta dir-vos que aquest film s'estrena el dia 9 de març d'enguany a tots els col·legis electorals de l'estat espanyol. Llavors hi podreu comprar els tiquets i tindreu dret a veure la mateixa pel·lícula durant els propers quatre anys.

A continuació, us deixo el cartell de la pel·lícula, on hi trobareu a l'estrella principal del film (paga la pena que hi feu una ullada):Fotografia vista a: Grop de fotografia per l'afrairament occitanocatalan / Grup de fotografia per l'agermanament occitanocatalà

3 comentaris:

 1. Fantàstic, Jordi. Potser alguns i algunes no l'entendran o no el voldran entendre, però és de lo milloret que publiquen els bloggers. Amb humor i modèstia, però totalment cert.
  Isabel

  ResponElimina
 2. Oh, Isabel! quines coses més boniques que em dius. Avui ja m'has fet feliç.

  Salutacions i gràcies pel teu comentari

  ResponElimina
 3. Guardó
  m'han atorgat un guardó, un premi com a reconeixement a les meves fotos i narracions, Eseya.
  Si passes pel meu bloc et deixo el teu perquè el recullis.

  bona feina company, veig que ja tornes a fotre canya!
  salut

  ResponElimina