16 d’octubre 2006

Un comentari transformat en postL'altre dia volia comentar un dels últims articles de Jimmy Jazz, però com m'hi passa sovint el sistema no m'hi grava el comentari. Això és el que volia dir-li, simplement: L'article és genial. No tinc gaire a dir. Estic fart de discutir, tu ja ho saps, amb els mateixos companys fins i tot, dins la mateixa llista de Red Progresista sobre el que "tot" el món s'entossudeix a anomenar com a democràcia (la del sistema actual), que per a mi no és més que una forma disfressada de dictadura. La democràcia és una altra cosa, però els partits polítics i els sindicats majoritaris no estan pel tema. Aquest sistema que els dóna poder i els hi perpetúa és la única cosa que els interessa. I els militants prefereixen mantenir els ulls tancats i les oïdes tapades. Estic trist. Molt trist! Ja no sé ni què escriure. Tot el que diem s'hi perd dins d'un forat. Estic en crisi de creació. Què es pot dir quan tot és tan dramàticament grotesc. El conflicte de Mercadona (1) (trist, llarg, ignorat pels mitjans de comunicació, com tantes d'altres coses realment importants), els pactes que firmen CCOO i UGT; l'última ofensiva d'aquests: la llei de pensions fent perdre drets i precaritzant la població, per posar dos simples exemples de les cent mil atrocitats que desatenem quotidianament i fins i tot neguem. Ningú no es dóna per al·ludit sobre aquesta ofensiva del Gran Capital contra la ciutadania nacional i internacional. Sembla com si tot fos tan bonic i genial i, ara, tan sols els preocupa que el seu partit guanyi les properes eleccions. Perquè tot hi continuï igual.

Trist company, trist de veritat.

1) http://www.cnt.es/mercacoso/panfleto_mercadona_ciudad_real.pdf

***Imatge extreta de:
http://www.letsgohonduras.com/allan-mcdonald/home.html

4 comentaris:

 1. M'agrada més el nou disseny. Jo també m´he passat al gris, deu ser per allò de la tardor o com a presagi de la Catalunya que ens espera mab Mas o Montilla president.

  ResponElimina
 2. Ja estàs amenaçant!!! Estava gaudint d'un + o - bon dia fins que m'has recordat al Mas i al Montilla.

  Traidor!!!!, hehehehe....

  ResponElimina
 3. Me parece una estrategia equivocada la del boicot a una empresa. Deberia CNT tener un poco de imaginacion. Por cierto si MERCADONA se hunde ¿La CNT creara puestos de trabajo para los trabajadores en paro?

  ResponElimina
 4. ¿Mercadona se hunde????? xDD Cualquier empresa que sufra un boicot y ese boicot le empezara a afectar, no dudes en que al momento accedería a frenar todas las irregularidades que está cometiendo antes de perder dinero. Simple regla de tres. Lamentablemente a poca gente (contando que ni siquieran conocen el conflicto) le interesa lo que ocurra a los trabajadores de Mercadona. Incluso todavía muchísima gente sigue comprando en Mercadona porque piensa que es una cooperativa, cuando en realidad es propiedad de un "cacique".

  Bueno, en fin...

  ResponElimina