05 de març 2010

Ja ho sabeu: Sóc el "poeta hallado en internet"

Doncs sí, m'ha fet molta gràcia quan era buscant un sonet en castellà meu de fa molts anys, trobar-me inclòs en un document elaborat per la Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes, on em cataloguen o citen com a:

GOMARA PEREZ, JORDI
Barcelona. Siglo XX.
Poeta hallado en Internet


I hi han posat uns quants sonets meus allà en aquell document juntament amb els d'altres il·lustres poetes cubans, peruans, espanyols com Godoy Ponce de León, etcètera (la veritat és que no m'hi he entretingut massa, no sé quins autors n'hi han a hores d'ara). El document pertany a la secció Biblioteca del Soneto i aquest document en particular es titula Biblioteca del Soneto. Autores: letra G, és un document en pdf, si el descarregueu i m'hi busqueu, allà m'hi trobareu. En tot cas, el tema m'ha fet gràcia, jo que no sóc d'aquells narcisistes malaltissos, crec, que no fan més que parlar de com són de genials i de com els citen aquí i allà, i ara m'hi trobo amb aquestes. Al final, tot i ser català, i tot i no ser ni poeta en si, ni escriptor, ni res d'aquestes coses, potser arribaré a ser catalogat en la història com un il·lustre de les lletres espanyoles.

En tot cas, si us dic la veritat, era l'excusa perfecta d'avui per escriure un post, ara que estic pujant com l'escuma de nou a Alianzo i així no perdre la batalla i a veure si puc enxampar al meu veí i company Víctor Pàmies que està imparable ;)

Sincerament, ara sense fer cap broma, aquest bloc m'ha costat molta feina des de les primeries del 2005 i crec que no s'hi val engegar a rodar tot allò pel que he lluitat amb entusiasme, molta dedicació i molta il·lusió, així que contradient-me amb allò que vaig dir fa unes setmanes, vull mantenir-ho actualitzat periòdicament ni que sigui per mostrar foteses com aquesta; que per mi, en tot cas, no deixa de ser un motiu de reconeixement, però tampoc cal anar cridant-lo als quatre vents. Tanmateix, també ens hem de distreure una mica de tant en tant, si m'ho permeteu, clar
___________________________

Els enllaços per trobar-me són:

5 comentaris:

 1. Doncs, Jordi, ja saps que el teu amic Albert no sap gaire de poesia i que la seva opinió no és, en aquest sentit, gens docta ni definitiva; però saps que sempre he dit que la teva poesia era molt bona i que les teves cançons també. I algun dia t'hi guanyaràs la vida amb la primera, si vols. NI més ni menys. Jo tinc un document de poesies teves que vas regalar-li a la meva dona. Eren bones. No desmereixen de altres poesies d'autors consagrats que he llegit. Ni en català ni en castellà.

  ResponElimina
 2. Alianzo para una mica boig aquestes setmanes. T'has de fiar de la feina ben feta, i prou. :-)

  Celebro que et reactivis, company" Em sentia una mica sol bloguejant sense tenir a qi comentar del poble. Només el David Ricart va actualitzant el seu també de tant en tant.

  Tens moltes coses per explicar, Jordi. Poesia, música, denúncia... I mantenir un blog durant mitja dècada, ja és dit aviat, però costa. T'ho dic per experiència. :-)

  ResponElimina
 3. Gràcies, Víctor i Albert pels vostres comentaris. Ja he trobat el llistat dels poetes. El problema és que el funcionament d'aquesta pàgina no és del tot correcte, almenys a mi em passa. Jo havia trobat la pàgina on estan els meus sonets, però resulta que estan en pàgines pdf separades i al final de cada una d'elles et posa una fletxa per anar a l'anterior o a la següent, però si hi cliques no funciona l'enllaç. Jo no havia vist la primera pàgina en un primer moment, i ara m'adono que a la primera hi ha la relació, i surto llistat ni més ni menys que amb gent com Góngora o Garcilaso de la Vega; crec que ja em puc morir tranquil, hehehe... Per cert, arran d'aquest post a Facebook ja m'ha escrit una editora que vol publicar un article sobre mi amb un vídeo a la seva revista. Una forta abraçada, companys i amics

  ResponElimina
 4. ÉS que Jordi, a mi tu em fas molt feliç, molt. Sembla ara mateix que l'article el publiquin sobre mi, però si fos sobre mi, pernsaria que no me'l mereixo, però tu, però tu, sí, clar que t'ho mereixes. Però com que vas viure una vida humil.... no t'ho acabes de creure...

  ResponElimina
 5. He afegit els enllaços al post on es troben directament els documents, tanmateix ho afegeixo aquí també:

  Els enllaços per trobar-me són:

  -Relació de poetes i primera pàgina (Ga..............)

  http://descargas.cervantesvirtual.com/servlet/SirveObras/p219/05816280811327228832268/024157.pdf?incr=1

  - Pàgina on són els meus sonets:
  http://www.cervantesvirtual.com/servlet/SirveObras/05816280811327228832268/024157_0008.pdf

  ResponElimina