25 de febrer 2010

PSOE-PSC, CCOO i UGT, els enemics del poble

El PSOE espanyol i el PSOE català i els sindicats majoritaris, CCOO i UGT, són els enemics més perillosos del poble i dels treballadors, perquè erigint-se ells mateixos com els defensors dels treballadors i dels pobres, enganyen la gent, fent-se passar per partits i sindicats d'esquerra i horitzontals, quan a la pràctica ni són d'esquerra i són de funcionament vertical, pagats pel Gran Capital, a les ordres de les màfies empresarials i de les grans financeres. El govern espanyol, amb el vistiplau dels dos sindicats domesticadors dels treballadors (això es veurà en propers dies o setmanes) en comptes de perseguir el frau fiscal i les grans fortunes sortides de l'espoli dels treballadors i de les classes baixa i mitjana, es dedica a fabricar una farsa per portar el sistema sanitari i de pensions a la privatització i collar més a les classes més desfavorides per complir amb els deures que li han encarregat els seus amos.

Un exemple: un amic meu va a les oficines de la seguretat social perquè sospita que la seva empresa no està pagant la cotització que li correspon, malgrat que ell està donat i continua d'alta de manera correcta a la seguretat social. La seva sospita prové del fet que adverteix que les nòmines que li estan donant semblen ser fraudulentes. Efectivament a les oficines de la seguretat social comproven que està donat d'alta però que l'empresa no està complint amb l'obligació de cotitzar per ell. Llavors la resposta del funcionari de la seguretat social és: "Això de fet no és tan greu per vostè perquè de fet està donat d'alta, ara li pot perjudicar a l'hora de l'atur o per la pensió, si vol pot denunciar la seva empresa, això depèn de si vostè ho vol fer". O sigui, li deixen la responsabilitat de perseguir a l'empresa que està defraudant l'Estat a la persona, l'Administració defraudada es renta les mans!!!

Vegeu l'expedient del diari Diagonal, paga la pena:

1 comentari:

  1. Tot i que escrius pocs posts els que escrius són prou interesants i m'il·luminen.
    Recordo que dies enrere vaig llegir que t'havien tancat el compte del facebook. Què fort, noi!
    Val la pena poder pensar en llibertat i intentar cercar la veritat. En una societat on tot és manipulat i manipulable llegir que aquells que haurien de defensar les classes més desafavorides no són aigua clara fa pensar bastant i al mateix temps és un fet decebedor.

    ResponElimina