02 de febrer 2010

M'han suspès el compte de Facebook

Aquest matí he escrit un comentari contrari a Joan Carretero, on parlava també de la ideologia neoliberal de Joan Laporta i Xavier Sala Martin en el mur de Quico Ventalló; ell no hi té res a veure però especifico el lloc. Estava responent a uns membres de 'Reagrupament' on exposava el meu punt de vista. He de dir que el meu comentari no contenia ni cap insult, ni cap amenaça, ni res per l'estil i es pot comprovar si aneu al perfil de Quico Ventalló. Aquesta tarda he tornat a deixar un comentari curt dirigit al meu amic Quico, on hem aclarit un malentès entre ell i jo. Després estava escrivint un altre comentari en resposta a una altra persona de 'Reagrupament' quan el sistema em diu que no estic autoritzat a escriure cap comentari enllà perquè, segons algunes persones, el meu comentari té un contingut abusiu. Cal dir que el comentari no l'he pogut enviar, o sigui que entenc que ja estava censurat prèviament. He intentat enviar-lo més d'una vegada i no he pogut. I, de cop, rebo un correu electrònic de Facebook on em diuen que han suspès temporalment el meu compte de manera cautelar com a mesura de seguretat. En tot el temps que porto a Facebook, no m'havia passat res de semblant. Ara em poso a opinar sobre certs assumptes i me'l suspenen. Què dec pensar sobre tot aquest assumpte?

5 comentaris:

 1. Torna-hi Jordi, torna-hi! Hem de saber qui t'ha fotut fora!

  Miquel Mola

  ResponElimina
 2. Ondia, nen, i m'expliques que facebook és meravellós! T'hauré de convidar a sopar per parlar d'aquest pocasoltes i altres. JA saps que els que no diem amen, estem vigilats, als blogs i a Facebook (Cia? Mosad? Reagrupatis?.....)
  Evocacions

  ResponElimina
 3. Una manera brusca d'aconseguir que tornis al blog. :-)

  Em sembla que la normativa de privacitat i de censura d'aquestes xarxes socials deixa molt que desitjar.

  ResponElimina
 4. Vols dir que tot plegat no té a veure amb el tarannà dels reagrupats?

  ResponElimina
 5. M'ho va dir la Núria a Poesia Viva. Jo no ho sabia. La meva capacitat de sorpresa ja està curada d'espant. Ho trobo vergonyós. Orwell no s'equivocava en absolut. "El gran germà" ens aguaita. La llibertat d'expressió no existeix. Això ha estat algú que t'ha denunciat. Pots comptar!

  ResponElimina