05 d’octubre 2008

Tan sols unes llargues "vacances" o l'essència de l'"èter"Aquest bloc, malgrat que us sembli el contrari, no està pas tancat; tan sols es tracta que l'autor d'aquest s'està dedicant a d'altres assumptes, com per exemple de "cuidar de les cabres" i d'altres éssers animats o inanimats posseïts o desposseïts d'ànima de qualsevol tipus i/o en qualsevol estadi.

Per cert, us deixo aquest senzill, tendre i petit però enorme arabesc (força conegut) de Debussy perquè el gaudiu i que ve a compte de la penúltima pel·lícula que he vist (a la televisió que és més barat): Tot sobre Lily.
Una 2a. versió, amb un compàs un xic diferent:I una altra molt original però també molt famosa a sintetitzador per Isao Tomita:Fins un altre dia, llunyà o proper; qui ho sap?

** [Asian Connection] "All about Lily Chou Chou" y el vacío existencial


***.all about lily chou-chou

FOTOGRAFIA
: Reserva africana de Sijan (Aude - Lengadòc - Occitània). Animals en captivitat i en semicaptivitat
_______________

PD. Malgrat que en la 2a. versió que hi poso de l'Arabesc de Debussy consta com "Arabesc núm. 2", realment és l'"Arabesc núm. 1"

4 comentaris:

 1. Massa vacances, company! Això no pot ser, eh? Que em sento massa sol escrivint!!

  ResponElimina
 2. Hola Víctor, gràcies pel teu comentari, com veus n'estic molt despenjat darrerament. Vacances? Bé, no de fet. Si bé a la fotografia estic a Sijan (Occitània) -tal com hi he afegit després- de fet només vaig fer quatre dies reals de vacances i són els que vaig ser-hi a Narbona i els seus voltants (per segona vegada en dos anys consecutius, per cert).

  Vacances lamentablement no; que més voldria jo. Però sí que estic fent vacances internàutiques (per dir-ho d'alguna manera). Tinc molta feina en altres coses i no dono per més, o potser no em motiven altres coses mentre no enllesteixi allò que tinc entre mans.

  Sí, m'adono que estàs pràcticament sol escrivint a Vallromanes. És una pena, però és la realitat. Ara no tenim perquè preocupar-nos sabent que tu deixes el pavelló ben alt (no sé si es diu així, però ja s'entén, dic jo)

  Salutacions company
  Jordi

  ResponElimina
 3. Ei Jordi! Ja em tenies una mica "preocupat" però veig que estàs ocupat en altres coses.
  Salut i garrofes!

  ResponElimina
 4. Què tal Jordi! A veure què passa amb el teu blog, ara que començo el meu!. Hem de quedar. Aquest cap de setmana aniré a la festa de Cavall Fort a Vic, t'hi apuntes?
  Vaja amb el "Losano" que de 1200 llibres citats, em pregunta per un que no hi era.
  M'hauràs d'ajudar molt perquè he començat per començar i no en sé gaire. A més a més, no tindré temps quan comenci les classes. Et truco un dia i parlem una mica (només una mica que el telèfon em dona fòbia social) També t'he contestat en el meu blog, xaval.
  No triguis tant que ens tenies preocupat.

  ResponElimina