08 de març 2008

Una imatge per al dia de reflexió

Fa un temps vaig escriure un article en castellà -en el bloc que recentment he 'descontinuat' ITACA2000 NEWS.ES- que no vaig traduir al català, per aquest motiu no el trobareu pas en aquest bloc que esteu llegint. Pel fet que ja no escriuré segurament mai més cap article en aquell bloc, o sigui que rarament tornaré a escriure cap article en castellà, ara no el traduiré pas; va ser parit en aquella llengua i així hi quedarà per les restes. Ara bé, sí que us recomano que el llegiu; sincerament no era massa elaborat ni massa llarg però si substanciós en quant a contingut, entenc jo, i me'n sento orgullós.

Doncs bé, com a reflexió final davant les eleccions us el deixo aquí, i si el llegiu me'n fareu content; que un també té el seu petit ego que vol mimar ni que sigui de tant en tant.

Salutacions i trieu l'opció 'democràtica' que creieu més oportuna, a saber: (1) Partit polític A, B, C... (2) Vot en blanc (3) Vot nul (4) Passejar-vos pel col·legi electoral per visitar els amics de la taula o per veure quina cara fan els apoderats i no votar (5) Passejar-vos pel col·legi electoral lluint a la solapa la xapa d'"Aturem la Guerra" i votar o no (6) Anar a la platja a gaudir d'un bon dia de sol (7) Quedar-vos a casa amb el sogre o la sogra o amb tots dos alhora (8) Practicar l'abstenció conscient, o, com no, la inconscient tan vàlida i democràtica com l'anterior (9) Totes les anteriors són falses o correctes, algunes són compatibles entre si i d'altres no (10) Alguna altra cosa que s'us passi pel cap.

Si no heu seguit cap enllaç dels anteriors, ara us demano que feu clic a sobre de la següent imatge. Bones festes!:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada