10 de març 2008

Eleccions generals i judici per assassinat d'un gos

Aquestes són unes primeres reflexions que he fet ara sobre el resultat de les eleccions quan m'he despertat sobtadament; m'havia quedat dormit cap a les 22.00 h., abans que ICV/EUiA/IU perdessin un diputat a favor de CiU i que semblava que ja hi tenien consolidat.

Són uns apunts així ràpids que he fet a la meva pàgina de twitter, aquesta plataforma de twitter té els seus avantatges per a fer una comunicació ràpida i interactiva amb la gent, però pel fet que tothom no hi és i que dels que hi ha cadascú de nosaltres té un nombre limitat i voluntari de seguidors, m'ha semblat convenient deixar aquestes consideracions prèvies aquí. Copio literalment:

Jordi Gomara (itaca) jgomara_itaca Un clar gir a la dreta; ja m'ho veig CiU+PSOE. La davallada ERC+ICV/EUiA/IU no pronostica res bo. Tant se val sempre guanyen els mateixos=€ ... Jordi Gomara (itaca) jgomara_itaca No entenc perquè els meus amics del PSC s'alegren tant del triomf anunciat del PSOE quan han caigut els socis de les esquerres en picat Jordi Gomara (itaca) jgomara_itaca Pregunto als del PSC: Us agrada un resultat així del PSOE quan el partit que tenen més fàcil per pactar és de dreta. Què defenseu realment? ... Jordi Gomara (itaca) jgomara_itaca L'abstenció és la 3 força i destacada però no tindrà representació parlamentària però SÍ és una força vàlida: PSOE 32,7% PP 30% ABST 24,7% ... Jordi Gomara (itaca) jgomara_itaca Del total del cens electoral: 33 persones de 100=PSOE, 30 de 100=PP i 25 de 100=ABSTENCIÓ. Una dada prou significativa, sens dubte

Jordi Gomara (itaca) jgomara_itaca Amb quina cara els polítics del PSOE i del PP poden així afirmar que representen la meitat de la població de l'estat espanyol? Jordi Gomara (itaca) jgomara_itaca La diferència real entre el PP i l'abstenció és només d'un 3'3% i amb el PSOE d'un 6%. Una dada significativa també, per suposat


Demà hi haurà més però paciència, que a les 12 h. tinc la primera vista del judici sobre l'assassinat del meu gos en ple carrer a la llum del dia per un franctirador. A Vallromanes hi viu un assassí fastigós, merdós i miserable, un malalt mental, que perseguirem fins les últimes conseqüències però sense el suport real a la vista dels resultats del nostre Ajuntament ni de cap força política ni dels Mossos d'Esquadra que s'hi han tocat la pera. Algun ajut puntual de Més per Vallromanes-Esquerra que no s'ha traduït tampoc en res significatiu de moment; n'esperava sincerament alguna cosa més. Al final ens hem quedat més sols que la una. Els polítics sempre fan moltes promeses però no hi veiem mai els resultats.

Aquí podeu consultar les dades de l'assassinat i les promeses falses de l'alcaldessa de Vallromanes. No hi ha fet res. No va acceptar una proposta al Ple de Més per Vallromanes-Esquerra que volia que l'Ajuntament es presentés com a part acusadora i no ha contestat una instància des de fa mesos que David Ricart li va fer arribar en aquest mateix sentit, segons informacions d'aquest últim.
_______________

Aquestes són les dades reals en les que m'he basat per a esclarir els percentatges de vot de cada partit i de l'abstenció:
  • Total del cens electoral: 33.867.521
  • Vots al PSOE: 11.063.457 (32,7%)
  • Vots al PP: 10.158.963 (30%)
  • Abstenció: 8.359.253 (24.7%)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada