12 d’abril 2007

JOAN SAURA DIMISSIÓ!!! i la resta?Nosaltres vam lluitar colze a colze amb molts que avui dia okupen els escons de l'esquerra oficial; l'esquerra que està al poder a l'Estat Espanyol, a Catalunya i a d'altres contrades. Vam lluitar molt, alguns n'hi perderen la vida. Vam lluitar per la llibertat i en contra de l'arbitrarietat d'un govern feixista. Aquesta esquerra sobrevivent es va instal·lar als parlaments, a les cadires calentes dels despatxos oficials i, de cop i volta, van trair la complicitat de la nostra lluita. Joan Saura, traïdor, com els altres traïdors que estan als governs català i espanyol es van dedicar a inventar-se noves lleis, noves normes, normes i més normes minvant la llibertat del poble, la llibertat de l'ésser humà, de l'individu traint tota la nostra lluita.

Primer va ser el PSOE de Felipe González, els traïdors més grans, van proclamar la llei antiterrorista que retornava als gossos del poder la possibilitat d'entrar a cop de peu a la porta de les cases, metralleta en mà, escorcollar tot el que els vingués en gana, saltant-se el dret a la intimitat i la pròpia protecció de les famílies dins les seves cases. Agafar a qualsevol persona dins de la seva llar, desposseir-la dels seus drets més bàsics i portar-se-la per la força de les armes, tancar-la sense cap dret, com a un animal, maltractar-la, violar-la, etc. Després els neofeixistes del PP, CiU, etc, amb el vistiplau, la complaença, la complicitat i la signatura sense tremolar el pols del PSOE, van crear lleis com la llei de partits, per posar un altre exemple, que deixava fora d'òrbita els partits que no eren del seu grat.

Però no només governa el PSOE a Espanya, també ho fa IU, per exemple; comunistes, socialistes, socialdemòcrates venuts i traïdors que treballen només per les grans màfies. Casos com el de la Núria Pòrtulas, com el de la Laura Riera, cinc anys i mig empresonada, torturada, etc. El cas d'aquesta última per mitjà de la Guardia Civil, hereva del franquisme més ranci, i en mans de l'Audiència Nacional, el tribunal d'excepció del franquisme. El cas de la primera, pels Mossos d'Esquadra que són igual però, sovint, et parlen en català. Res no ha canviat. Potser ha empitjorat: vivendes més cares, límits de velocitat absurds, retirades de carnet, prohibició de fumar, normes per al menjar, normes per a la felicitat... i el que ens espera.

JOAN SAURA, CONSELLER D'INTERIOR, TRAÏDOR, DIMISSIÓ JA!!!
ELS PARTITS D'ESQUERRA TRAÏDORS!!!,

JUTGES NOMENATS PELS INTERESSOS DELS PARTITS POLÍTICS I NO PER SUFRAGI UNIVERSAL QUE TENEN PLE PODER SOBRE NOSALTRES, FORA!!!

HEM DE REMPRENDRE L'ACCIÓ DIRECTA: SIGNEM TOTS ELS MANIFESTOS DE RECOLZAMENT, ACUDIM A TOTS ELS ACTES, MANIFESTACIONS, TROBADES QUE PUGUEM. ORGANITZEM I PORTEM A TERME NOSALTRES MATEIXOS AQUESTS ACTES!!! UNIM-NOS-HI, UNIM-NOS ENTRE NOSALTRES PER LLUITAR CONTRA AQUEST NOU ORDRE NEOLIBERAL I DICTATORIAL

PASSEM OLÍMPICAMENT DELS PARTITS POLÍTICS, ELS ACTES, MANIFESTOS, MANIFESTACIONS, ETC. HAN DE SORGIR DEL POBLE I DE LES ORGANITZACIONS SOCIALS QUE EL RECOLZEN

4 comentaris:

 1. Què proposes fer?

  Sóc tot orelles.

  Cesc

  ResponElimina
 2. Doncs, fàcil, entenc jo, començar a organitzar-nos. Fer més pàgines web amb iniciativa popular. Denunciar-hi tots els cassos com aquests. Fer trobades, començar a engrescar la gent. Manifestos. Concerts de música, poesia, tertúlies. Manifestacions encara que siguem quatre gats. Recollir signatures al carrer, per mitjà d'internet. Hi ha moltes formes, com ho fa la CNT, acció directa simple i dura. Fer vídeos, penjar-los a la xarxa...

  Com diu Chomsky, jo no tinc la sol·lució però la gent s'ha d'organitzar, parlar, difondre les idees i les notícies, fer activitats, fer ateneus. Jo que sé, mil coses. També s'accepten propostes, evidentment.

  Salut!

  ResponElimina
 3. Estic totalment d'acord amb tu.
  Però no crec que sigui correcte generalitzar als comunistes com a traidors. No entenc perque asocias Iniciativa amb als comunistas. Penso que tindriem que cooperar comunistes, anarquistes, socialistes, etc i tota aquella gent que somii amb una realitat diferent a l'actual.
  Com molt bé has dit, tenim que començar per organitzar-nos, a actuar en actes, en implicar-nos, etc... tots buscant les nostres semblances i no les nostre diferencies. ës l'unica forma de tirà endavant units. D'aqyesta manera farem al camí més amé cap als nostres objectius.

  QUe en penses?¿?

  ResponElimina
 4. No critico pas als comunistes; mai a la vida!, critico els polítics, no als comunistes. Critico als polítics que han traït el que jo considero que era la lluita de l'esquerra, als polítics que s'autoanomenen com a comunistes, etc. però que la seva forma de fer queda prou lluny del que és el comunisme, el socialisme i la socialdemocràcia. Jo veig que practiquen un liberalisme, amb algunes polítiques socials i ecologistes però amb una manera de fer econòmicament neoliberal. Jo no estic pas en contra d'Iniciativa en sí mateix, crec que Iniciativa i també EUiA són els únics partits que poden fer una política més d'esquerra dintre dels que poden ser considerats com a vot útil, junt amb ERC. Però una cosa és el partit (les bases), i una altra, veig, el que són els que estan representant-nos al govern. Jo penso que aquests han traït tota la lluita d'anys i anys. En Maragall mateix, quan estava a l'oposició va dir que hi havia tortures a les presons, però li fan fer callar des de Madrid, i, a més, com va canviar quan estava de president!. Jo del que estic en contra és del poder en sí mateix. Penso que el poder l'ha d'exercir el poble no uns individus concrets, malgrat hagin estat votats. El meu ideal de societat seria l'anarco-comunisme o comunisme llibertari. O sigui parteixo d'una idea socialista (no crec en l'anarquisme individualista, almenys avui per avui, no crec que pugui ser viable). Crec en un anarquisme social, i l'organització hauria de ser el més assembleària possible per a mi. Vaja, una democràcia "participativa" ni més ni menys. I entenc que tots els moviments d'esquerra hem de lluitar junts, per suposat i plantar cara als nostres que estan al govern quan actuen com a liberals i neoliberals. El que no m'agrada és el "sistema" i crec que tots els moviments d'esquerra i totes les formes de fer de l'esquerra són valides i compatibles, però penso que alguns hem d'estar donant canya des de posicions més extremes, perquè com diu Julio Anguita, la tendència natural del poder és "derechizante", de tal manera si tu estàs en posicions extremes estàs equilibrant la balança. No sé si m'explico més o menys.

  Salut

  ResponElimina