01 de març 2007

Perles bloguístiques: Coherència? o l'error 404 dels "defensors" dels valors espanyols i la família

Avui no em ficaré contra la companyera Jessi per a que els trolls rosegadors no comencin a devorar-la a trossets petits escampats per la xarxa blogueril. Ans el contrari, avui coincidim amb tema, gairebé podria dir que surto a ajudar-la o acompanyar-la, a causa que des d'abans d'ahir tenia una perla bloguística esperant entrar al paradís internàutic que dóna la casualitat que tracta del mateix que ella fa al seu últim post. I és que el meu conciutadà Victor Pàmies que està carregat de Raons que rimen, m'ha cedit el seu darrer post per a portar-lo aquí. És curt, irònic i una lliçó de coherència política. Molt pedagògic quant a ètica i valors. Realment la dreta espanyola va a la deriva...

Coherència?

Ja sé que la coherència és un valor en vies d'extinció, però és que de vegades es troba tant a faltar que fa feredat.

Un exemple acabat de trobar d'incoherència absoluta: en una entrevista al vicepresident del Foro de la Familia publicada pel diari «La Razón» (una lectura que ni avalo ni us recomano pas, of course), primer ataca els diputats del PP que es van abstenir en la votació dels casaments entre persones del mateix sexe perquè no segueixen la disciplina de partit i després manté l'esperança que alguns diputats dels partits de l'òrbita del PSOE trenquin la disciplina de partit i es posicionin amb ells per a "proteger al matrimonio y a la familia como Dios manda".

Vinga, l'extracte d'aquesta perla (la negreta és meva):
-¿Qué opina de los diputados del PP que se desmarcaron de la disciplina de su partido y no votaron en contra del matrimonio gay?
-Pues que no fueron coherentes. Si estás en una formación política tienes que aceptar su programa y sus posicionamientos.

-¿Qué va a ocurrir hoy en el Congreso?
-Ya lo veremos. El PP y Unió nos van a apoyar, pero está claro que el Partido Socialista y sus socios tienen mayoría en el Parlamento. De todos modo es una ocasión estupenda para que algunos diputados reconsideren su voto, al margen de la disciplina de su partido y opten por proteger al matrimonio y a la familia como Dios manda.

Bravo, senyor Benigno Blanco!!!

______________________

***Fotografia del post: Es tracta d'un troll internauta que és un ésser lleig, pelut i rosegador perillós, xDDDD

2 comentaris:

 1. És que no sé per a què necessitem això del web 2.0 si després resulta que sense tanta tecnologia hi ha aquestes coincidències casuals. O potser és que ja està tot inventat i només ens queda anar-ho recordant a pedacets?

  Jordi, gràcies per llegir-me, replicar-me i expandir-me. :-)

  ResponElimina
 2. Buen post y gracias siempre por el bilingüismo servidor termina arrancando en español pero enlaza a el catalán gracias a la oportunidad de elegir y dar diversidad. En fin, se que soy lector fiel pero minoritario, aún así recuerdo que nos queda una pendiente para contar (para que cuentes) la historia de la situación anarco en España y la ya lejana desmembración CNT que a apátridas como yo nos tiene descolgados. Más que nada para entender por donde andamos estos días. Ámos, a mí me resultaría fundamental.
  Un gran saludo,
  Daniel

  ResponElimina