20 de març 2007

Acte de la campanya "Sí al procés de pau"M'ha arribat aquest e-mail i, tenint en compte la seva importància, us el copio a continuació:

Fermin Muguruza, Martxelo Otamendi, Cassià Just i Neus Català són algunes de les "Veus per la pau al País Basc" que aquest 22 de març es podran escoltar a Barcelona.

Serà en un acte organitzat per la campanya "Sí al procés de pau", constituïda per més d'un centenar d'entitats, i amb el qual es vol donar impuls a les iniciatives ciutadanes que treballen per la resolució del conflicte al País Basc a través de la pau i el diàleg.

"Veus per la Pau" pretén fer-se ressò de les diferents iniciatives que han sorgit arreu de l'estat espanyol amb un únic objectiu: impulsar la pau i el diàleg al País Basc. I ho fa amb els protagonistes d'aquestes campanyes, persones que venen del món de l'associacionisme, la música, la política, l'església o la judicatura.

Per això, aquest 22 de març, a la Sala de Plens de la seu del Districte de Gràcia de l'Ajuntament de Barcelona, a les 19.30h es podran escoltar les veus de:

  • Mònica Sabata, "Sí al procés de pau"
  • Cassià Just, ex abat de Montserrat
  • Gemma Calvet, advocada i membre de l'ACDDH
  • Manuel Espinar, Red por Las Libertades y el Diálogo Social. Madrid.
  • Fermin Muguruza, músic i impulsor de Milakabilaka
  • Ramon Llena, Jutges per la Democràcia
  • Martxelo Otamendi, director del Diari "Berria"
  • Neus Català, Amical Ravensbrük

Al final de l'acte es donarà el tret de sortida a la recollida de signatures fotogràfica i s'escriuran les primeres ratlles d'un llibre que vol recollir els pensaments de totes aquelles persones que diuen "Sí al procés de pau".

Us convidem a participar i ser una més d'aquestes "Veus per la Pau"

Lloc: Sala de Plens de la seu del Districte de Gràcia, pl. de Rius i Taulet, 2

Dia i hora: 22 de març a les 19.30h

Organitza: Campanya "Sí al procés de pau".

Feu-ne difusió.

Web de la campanya: http://blocs.mesvilaweb.cat/sialproces

Podeu descarregar el cartell en pdf aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada