16 de febrer 2007

Endevinalla "política"

Avui, en relació a un post que he publicat a Espai Vallromanes, se m'ha ocorregut fer una endevinalla. Vull posar a "dura prova" els vostres coneixements catosfèrics i polítics. Es tracta del següent:

A continuació hi trobareu una foto (és d'una candidatura política), heu d'ampliar-la clicant a sobre d'ella, i després heu d'endevinar qui és la persona que aguanta entre les seves mans la lletra "O"

"Adivina, adivinanza, ¿quién tiene la O en la panza?"

12 comentaris:

 1. Doncs, esperem una mica més, no? A veure si algú més intenta esbrinar-ho. No serà perquè no hi hagi entrat gent a tenor de les estadístiques.

  ResponElimina
 2. ostres... no em sona de res aquest home. ni idea

  salut!

  ResponElimina
 3. Itaca: aquest "O", quan era el TDQ, ja el tenia catalogat de dèspota i prepotent. Posteriorment els vaig catalogar com "apologeta convergent". Veig que no anava desencaminat.

  PD
  Oju! amb els convergents.
  pd2
  El pernil, me'l pots enviar a casa.

  ResponElimina
 4. Turrai, veig que no et mossegues pas la llengua. Clar no vius del meu conciutadà a 500 metres com jo. Jo tampoc me la mossego massa, però rentem la roba a casa, saps?

  Bé la veritat és que qui ha encertat primer ha estat l'Antoni. Què faig? Us envio el pernil a Sant Pol i allà us ho féu? O us convido a casa un dia a una Barbacoa amb en Tristany, l'Elliot, en Romaní de Mata, etc.?

  Com ho veieu?

  Salut santpolencs!

  ResponElimina
 5. Doncs crec que és un regionalista de dretes, propietari d'un bloc que es diu : Troç de lluç,Tronxo de col o alguna cosa així.

  ResponElimina
 6. Mira que sou dolentets, per què dieu "cosas malas" d'un "polític".

  ResponElimina
 7. Aquesta és la pregunta que t'havia de respondre amb tanta pressa, Jordi?.
  Caram, ja veig que m'he perdut un pernil!. Massa fàcil!.
  Salutacions cordials!.
  P.D.: Aviam si s'aixeca bon temps aviat i comencem a bastir un dia a la fresca amb bona companyia. Parlem de dates (treballo alguns caps de setmana), però compta amb mi, per descomptat!.

  ResponElimina
 8. Pedra, comptaré amb tu, per suposat, aviat, perquè això del bon temps sembla que s'apropa, per bé o per mal, i començarem a treballar dates per poder quedar. No vull que hi manqui ningú. En principi en Tristany, la Pedra, veurem si Romaní que és el més difícil per quedar, l'elliot, el garrofaire,l'Antoni de Sant Pol que és qui ha guanyat el premi, hehehe, el Salvatella, no sé el Tristany i l'Elliot m'ha d'ajudar per saber quins vénen. N'haig de fer la llista i començar a proposar dates concretes.

  A propòsit al Tristany li dec un artilugi de cuina; que no me n'oblido.

  ResponElimina
 9. El 0 patatero, el tros de quanimam...

  heheheh,

  salut

  ResponElimina
 10. Jordi, l'artilugi de cuïna és una contribució meva a la revolució; no saps pas com va de bé la terrissa per fer barricades ;). T'el deixo en dipòsit, fins a noves ordres.
  Pensa que si es revolten els regionalistes de dretes, haurem d'estar preparat...i tu vius prop d'un dels seus capit"O"stes jejej

  ResponElimina