21 de novembre 2006

El nou membre de Xarxa de Blocs Sobiranistes

Comprovo, no sense sorpresa, que el meu covilatà, l'Antoni Ibáñez, que es mou entre una certa penombra i l'entrellum, incansable guanyador de premis literaris, gran promotor de CiU, i blocàire destacat de la Catosfera, acaba de "fitxar" per XBS (Xarxa de blocs sobiranistes), contra tot pronòstic; qui ho havia de dir, ell que deia que si volíem tenir un Estat propi, havíem de nacionalitzar-nos com a andorrans. Ell que manifestava que s'ha de ser "realista" i que pretendre cap sobirania per a Catalunya era de somiatruites, o quelcom similar, per dir-ho de manera suau. Bé, ja el coneixem: l'Antoni és l'Antoni.

Que consti que jo no és que cregui en aquest moment en la possibilitat de tenir un Estat propi a Catalunya, ni tan sols ho vull, doncs jo sóc anti-estat, no vull cap estat, jo crec i "lluito" per l'autodeterminació, independència i autogestió de tots els pobles, evidentment de manera especial del poble de Catalunya, però no vull cap nou ni cap vell Estat, ans el contrari penso que hem d'acabar amb qualsevol Estat o temptativa d'Estat. Independència per a Catalunya de qualsevol Estat, fins i tot del seu propi. Serà que sóc un somiatruites? Bé, d'això ja hi parlaré al seu moment de manera més precisa.

I vet aquí que ara el tenim reclamant la sobirania per a Catalunya, haig de suposar. Sinó què pinta aquí, o és que potser ho fa com a recurs per a aconseguir encara més visites de les que suposadament li arriben al seu bloc? Antoni, encara vols promocionar-te més, encara vols buscar més polèmica, encara vols fer-te veure més, o és que, de cop, has trobat cap “il·luminació divina” que t'ha guiat per a apuntar-te amb nosaltres? O és que t'has tornat un home de fe? O un home de bé?

Bé, en tot cas, de la mateixa manera que ell va donar-me la benvinguda quan vaig començar ja fa gairebé dos anys el meu bloc, regint-nos per les normes de la cortesia, ara jo li dono la benvinguda a la nostra xarxa.

Imatge extreta de:
http://antoniibanez.iespana.es/welcome.htm

2 comentaris:

  1. Ei! Ja teniu un altre fixatge, jo mateixa! :-)

    ResponElimina
  2. Doncs benvingut també.

    Salut company

    ResponElimina