06 de febrer 2013

Sí, estem contents !!!

Sí, estem de celebració, l'altre dia us parlàvem d'aquesta cançó, i resulta que ha quedat classificada entre les 10 millors cançons d'autor de l'any. Quan la vam gravar al disc pensàvem que tenia molt a dir, però, sincerament, no esperàvem que arribés tan lluny !!! Gràcies a totes i a tots els que ens heu recolzat amb la vostra atenció, el vostre temps i el vostre vot !!!

  • Però totes les notícies bones porten una de dolenta, la dolenta és que us hem de tornar a demanar ajuda. Necessitem que ens voteu de nou perquè quedi classificada en la millor posició possible a la gran final dels premis de la música catalana de la revista Enderrock. Bé, ara és fàcil, en el meu cas només us demano el vot en una sola casella i prou. Amb tu, esperem aconseguir-ho. Només has d'entrar a http://www.enderrock.cat/premis i votar segons la imatge, en el nostre cas:


  • També s'estan convocant els premis al millor disc català de l'any a través de RNE, si voleu ajudar-nos-hi també, no us costarà ni un minut votar-nos, heu d'anar al següent enllaç on no cal ni registrar-se: http://disccataladelany.cat/
     

Es tracta de votar en dos llocs diferents, un a la revista Enderrock i un altre a RNE.
I de moment res més. Moltíssimes gràcies, companyes i companys !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada