05 de setembre 2010

Quadern d'evocacions a NetworkedBlogs


Buscant per Facebook m'he trobat això, és sorprenent perquè l'autor d'aquest bloc diria jo que no té compte a Facebook. Qui l'haurà registrat llavors? Us vull parlar breument de l'aplicació NetworkedBlogs  als que no la coneixeu, que ja serà estrany que no sigui així, malgrat que sempre hi ha algun despistat. Comptant que tots els meus companys blocaires esteu a Facebook (tots, tant els de Vallromanes, Barcelona, Toulouse o Madrid) menys un o dos, si no recordo malament, és ben difícil que no la conegueu, però per si de cas. L'aplicació NetworkedBlogs et permet registrar el teu bloc i actualitza automàticament totes les entrades d'aquest, i a més a més, cada cop que hi ha una entrada nova s'afegeix al teu perfil i a la pàgina d'inici dels teus amics. Us la vull recomanar especialment perquè, tot i que des de fa temps no hi escric gaire, al bloc, m'han augmentat de manera molt considerable les visites el mateix dia i els dos o tres dies següents quan escric un nou post. És a dir, tot i que sóc massa despistat i no solc mirar les estadístiques, quan les miro veig que tal vegada el 90% de les visites que rebo actualment provenen de Facebook. També pots subscriure't als blocs que vulguis i pots fer que les entrades d'aquests, si així ho vols també, apareguin al teu perfil automàticament. A més a més, entre d'altres coses permet que les persones facin una valoració del teu bloc, s'hi facin seguidors, i es crea així una xarxa de blocaires dins de Facebook. Doncs, res més per avui, només volia aconsellar-vos que feu servir aquesta aplicació. Si en voleu saber més, segur que el meu company Víctor Pàmies en sap molt més perquè sempre està a l'última en temes informàtics ;)

Com a mostra un botó, o millor dit dos:

2 comentaris:

 1. Que el Víctor en sap mot més? No t'ho pensis pas, que ho has explicat molt rebé.

  La gràcia d'aquesta aplicació, com bé dius, és que et permet vincular l'activitat del blog amb l'activitat de Facebook. I això és interessant perquè les pereones que tens vinculades en un i altre servei normalment són ben diferents.

  Facilita l'automatització de les actualitzacions i l'ampliació de l'auiència.

  I no siguis tan mandra amb el blog, Jordi! Ens podries fer ressenyes dels concerts i com t'ho fas per no parar quiet!

  ResponElimina
 2. Sí així és, Víctor. Tens raó respecte a que hauria d'escriure sobre els concerts que he fet. Fa temps que em passa pel cap, el primer que voldria fer seria les meves impressions sobre l'estada a Toulouse, on vaig arribar per la tarda, vaig sopar amb l'amo del local, em va convidar a dormir a casa seva i vaig marxar al migdia cap a Barcelona per la carretera del centre (que passa per Foix, la Tour de Carol, Puigcerdà, un viatge fantàstic per gaudir d'allò més) A més que van venir una parella que són amics de Toulouse a veure'm cantar i vam estar xerrant molta estona després del concert fins més allà de les dues de la matinada i amb d'altres persones; va ser increïble com a experiència. Amb això que t'he explicat ja tinc, si més no, gairebé el guió del post. Salut, company i gràcies pel comentari

  ResponElimina