27 de novembre 2008

Immobiliària Montilla"I la gent que pot consumir, que s’ha de canviar el cotxe, ho hauria de fer, i la gent que necesita un habitatge i té recursos per a fer-ho, ho hauria de comprar..." (José Montilla, president de la Generalitat de Catalunya dixit)

Així el teu fill i el teu veí conservarà el seu lloc de treball i tu i ells us en podreu comprar. Aquesta és la solució a tots els mals: CONSUMIR. I els joves que no poden comprar-se ni llogar un habitatge -i hi han de viure a casa dels pares- aquí trobaran la solució. I jo podré comprar-me un Ferrari perquè així ajudaré els treballadors de les empreses automobilístiques.

I tu t'ho creus tot això?...

Mireu-vos, si voleu, el vídeo aquí, és molt curtet, no us faré perdre massa el temps

** També us recomano encaridament aquest article de Jessica Fillol:

Buen momento para comprar, según Beatriz Corredor

3 comentaris:

 1. He trobat fortíssimes aquestes declaracions. És d'un consumisme irresponsable i preocupant. I és clar que qui en té gastarà, com sempre ha passat. I que la crisi la notaran més uns que altres.

  Mira, si no, com s'explica que les marques de luxe venguin més que mai: hi ha gent per a qui mai hi ha crisi.

  ResponElimina
 2. Estic totalment d'acord amb tu, i em sembla vergonyós que tot un president de govern inciti la gent al consum afavorint, entenc jo, els interessos de les empreses multimilionàries amb l'excusa que la gent conservi els llocs de treball, quan cal fer unes altres polítiques de defensa dels treballadors i dels ciutadans en general. Entenc que la lògica del mercat invita avui dia a que els habitatges i els automòbils baixin fins al preu real de cost contenint el consum -tenint en compte que els preus actuals són abusius-. Incitar al consum és intentar mantenir uns preus que ni es poden pagar només que per alguns i que no es corresponen amb la realitat i defensar les polítiques actuals -no gens solidàries- d'aquestes empreses.

  ResponElimina
 3. Així m'agrada, Jordi. Cal deixar les coses clares. Que se sàpiga qui són aquests polítics que ens malgovernen. I que se sàpiga qui sóen els que s'omplen la boca de la paraula "eficiència" i "eficàcia". Consumiu, consumiu.

  ResponElimina