22 de maig 2007

I Les Illes també...Ja n'hi ha prou...
d'atacs a la llengua!


d'autopistes!


d'insults a la ciutadania!


de corrupció!


de desmemòria històrica!


de destrucció del patrimoni!


de destrucció del territori!


de deteriorar els serveis públics!


de manipulació dels immigrants!


de manipulació!


de mentides!


de precarietat laboral!

Ja n´hi ha prou és una iniciativa ciutadana que neix de la inquietud manifestada des de nombrosos moviments socials, plataformes ciutadanes i gent independent després de gairebé quatre anys d´atacs sistemàtics contra pilars bàsics del nostre entorn cultural, social, econòmic i ambiental.

És un projecte dut a terme amb independència i de forma voluntària, que vol posar en circulació missatges audiovisuals de protesta i de resistència davant la impunitat amb què s´ha destrossat el territori, s´ha mentit i menyspreat la ciutadania i s´ha retrocedit en els serveis públics més bàsics.

què volem?...

1 Promoure un espai documental informatiu, crític i alternatiu a internet sobre la realitat social, econòmica, política, cultural i ambiental de les Illes Balears.

2 Transmetre una visió crítica de la nostra societat, proposar alternatives i reflectir la necessitat d´un canvi polític, indispensable per aturar la destrucció desacomplexada i sense límits que hem vist en els darrers quatre anys dels governs de dretes.

3 Mobilitzar la ciutadania davant els atacs perpetrats en els últims anys de govern contra els moviments socials, la llengua, la cultura i el territori.

4 Aturar la criminalització dels moviments socials des dels mitjans de comunicació i donar suport a les organitzacions i plataformes ciutadanes que s´oposen pacíficament a les polítiques practicades en contra de l´opinió i de la sensibilitat ciutadanes.

5 Protestar enèrgicament contra l´ús partidista dels mitjans públics i rebatre la propaganda demagògica i la desinformació practicada des d´alguns mitjans de comunicació.

Pàgina web de la plataforma ciutadana Ja n'hi ha prou

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada