15 d’octubre 2013

El drac de Sant Jordi i l'Albufera de València

ÚLTIMES NOTÍCIES: El drac que va matar Sant Jordi vivia a l'Albufera de València fa 10.000 anys i parlava valencià. 4.000 anys després una balena que anà a l'Albufera passà el valencià a Les Illes. La Balena tingué fills, entre ells una tal Rita Barberà, alguns dels quals viatjaren fins a Montpeller on transmeteren els seus coneixements lingüístics a Jaume I, el qual quan arribà a Montsó els transmeté així mateix als templaris que crearen el LAPAO. Un antecessor de Duran i Lleida portà el LAPAO al Principat on es parlava occità i temps després Pompeu Fabra va fer un diccionari d'una llengua que es va inventar sobre el LAPAO i que va denominar català i que es va voler imposar a tot arreu a través d'un mitjà maligne anomenat TV3. I es van inventar la immersió lingüística per uniformar tota la població valenciano-lapaoense-balear-catalano-andorrana i fer-los creure que España no era ja una realitat nacional des del Paleolític. Sort dels honestos savis del PP que estan reprenent el control de l'educació des de Madrid per tornar a explicar la història, no com als temps del Generalísimo, sinó encara millor. Què seriem sense l'aportació tan immensa a la cultura i el coneixement que fa el PP de tots, UNO, GRANDE Y LIBRE !!! 
_______________________________

Mapa gentilesa de Pau Alabajos, cantautor valencià, qui comenta
Segons els panells informatius de la Generalitat Valenciana, fa 10.000 anys hi havia dracs en l'Albufera que llançaven foc per la boca... i el valencià es parlava des de l'època d'Atapuerca, milers d'anys abans de Jaume I... 

1 comentari:

  1. Eres tan inútil que has escrit això. Segur que quan els catalans diuen que Miguel de Cervantes Saavedra i Cristóbal Colón eren catalans t'ho creus. Segur que també eres dels que s'ha cregut lo de la corona catalano-aragonesa, el regne de Catalunya i demés tonteries.
    Si no recorde mal, i mira que me donen oix Rita Barberà i els seus esbirros, només van dir que el valencià escomençà a forjar-se en l'íber. Quan està demostrat que en el valencià queden substractes de l'íber, igual que en el castellà. No recorde que digueren que els íbers parlaven valencià, pero bé, quan la gent només te ulls i llengua per al cul del catalanisme, puix s'acaben escribint coses com eixes que has escrit.

    ResponElimina