03 de juliol 2012

T'enviem gratis el nostre disc a casa

Abans d'ahir vam obrir a Facebook, ahir a Google+, i ara també aquí a la meva pàgina oficial, on podeu trobar totes les cançons i les informacions relacionades amb elles, una espècie de concurs i regalem un exemplar del disc D'amor i d'altres dissidències, que enviarem totalment gratis, a la persona que respongui una pregunta. Guanyarà la primera persona que doni la resposta correcta. No poden participar les persones que ja tenen el disc, ni aquelles que són més properes o que hi han col·laborat i no volem que aquestes s'ho prenguin malament. No estem fent cap negoci amb aquest disc, ja podeu comptar, volem en part recuperar la inversió i intentar, per una altra, que les cançons arribin al major nombre possible de persones, perquè és un treball amb moltes hores de feina i entenem que té la suficient qualitat per tenir la seva oportunitat també, sincerament. 

Sent del tot conscients que la pregunta que vam fer no era gens fàcil, doncs cal escoltar el disc sencer, i de manera atenta, i aquest dura una hora en total (14 cançons, la majoria llargues) donaré una pista per endevinar la cançó. La cançó a la que em refereixo, la vaig compondre la mateixa nit que va morir José Antonio Labordeta, i, oficialment, està dedicada a aquest cantautor i polític, aquesta pista posa les coses molt fàcils realment

La pregunta és la següent:

- Quina és la cançó on en un moment determinat d'aquesta jo canto i recito al mateix temps? En quin moment de la cançó ho faig? Quins són els versos que canto i recito al mateix temps?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada