27 d’abril 2012

Presentació oficial del disc a banda completa a Vallromanes


Molts ja deveu saber que el disc D'amor i d'altres dissidències estarà acabat en poc més de quinze dies, i que sortirà en format físic a partir de juny, si totes les previsions van pel bon camí, i gràcies a la implicació inestimable del productor Joan Boada i al tècnic de so i guitarrista David Pérez Barbero. Al disc, que s'ha retardat molt per diverses circumstàncies que no cal explicar ara, hi han col·laborat un bon grapat de persones, entre músics i cantants, superant àmpliament la desena, músics d'una trajectòria llarga i reconeguda, alguns dels quals són professors de música en centres de prestigi. El bloc principal de músics surt del grup La Carrau, amb una trajectòria gairebé de dues dècades gravant discos, oferint concerts dins i fora de Catalunya i fora de l'Estat espanyol, i vàries vegades guardonat. També hi posen la seva veu, entre d'altres persones, els cantautors Cesk Freixas i Andreu Valor.

A partir de juny obrim el termini per començar a fer les presentacions del disc, però vull especialment remarcar la presentació oficial que es durà a terme a Vallromanes a banda completa. Aquesta presentació serà durant el mes de setembre i encara no podem precisar exactament la data, malgrat que coincidirà amb els actes del Correllengua i la Festa Major. Volem agrair a l'Ajuntament de Vallromanes, a la Regidoria de Cultura i al Casal, i al director del Casal, Òscar García i molt especialment a la regidora de Cultura, Mariluz Muñoz, tota la molt bona predisposició, totes les facilitats que ens han donat, i tot l'interès que hi han posat perquè es pugui fer aquesta presentació oficial del disc al teatre-auditori del Casal de Vallromanes.

Farem d'altres presentacions de manera prèvia, suposadament de format més modest però tal com volíem i, gràcies a l'Ajuntament de Vallromanes, la presentació oficial, i amb tot luxe de detalls, es podrà realitzar finalment al nostre poble. Què més es pot demanar? Gràcies sinceres per fer-ho possible

____________________________

Fotografia: Jordi Gomara. Inauguració del Casal de Vallromanes 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada