05 de març 2012

Jordi Gomara al 3r Festival de Cantautors i a la 1a Trobada d'Artistes

El proper divendres, 16 de març de 2012, se celebra el III Festival de Cantautors, dins el marc d'una sèrie d'espectacles de diversos cantautors, amb alguns d'ells estables i d'altres rotatius, de diferents estils que s'està organitzant des de fa un mes per Barcelona i rodalies, i a la que he tingut el plaer d'estar convidat a participar de manera estable. Encara no us puc assegurar qui seran els participants d'aquest 3r. festival; però sí que us puc dir que els que solem participar de manera habitual som Antoni García, Perrocker, Josepmaria, Prudenci Batalla i Jordi Gomara.

Aprofito per avançar-vos que el dia 31 de març, dissabte, s'inaugura una sèrie de trobades d'artistes, que, a més d'incloure els cantautors que participem als festivals, inclourà també artistes d'altres disciplines.

Bé, a mida que ens hi anem apropant, us podrem donar més informació d'un i de l'altre esdeveniment.

De moment, dir-vos que la 1a Trobada d'Artistes se celebrarà a Sant Feliu de Codines, en dues sessions, la primera, a les 18 h, en el Casal de la Gent Gran, i la segona, a les 19 h, en el Centre Cívic. Fins aviat !!!

A continuació us deixo les convocatòries d'ambdós esdeveniments:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada