14 d’agost 2010

Enllaç directe entrevista televisió Vallès VisióPer a totes aquelles persones que estiguin interessades en poder veure l'entrevista que Vallès Visió Televisió em va fer, en la que canto la meva cançó 'Eloise', i que no la van poder veure al seu moment, us poso l'enllaç on podreu trobar-la de manera indefinida. Moltes gràcies per la vostra atenció i el vostre recolzament:

Entrevista a Jordi Gomara al canal de televisió Vallès Visió

2 comentaris:

  1. l'entrevista molt interessant, desconeixia els detalls de la teva carrera musical, però el millor de tot la cançó, molt maca.
    hem de muntar un concert a Vallromanes.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, David, és un plaer per mi que t'agradi el que faig, sincerament, perquè saps que t'aprecio molt com a persona i també com a polític, malgrat que ja saps que a mi m'agrada donar canya als polítics en general ;) però sempre amb afany constructiu amb la idea que un dia la política sigui més transparent i la democràcia més directa que avui dia. Jo continuo amb la idea de cantar a casa meva, per suposat. El concert o petit festival que es va intentar organitzar va ser anul·lat dues vegades seguides; és evident que les coses s'han d'organitzar bé i es poden fer. En parlem. Moltes gràcies i una forta abraçada

    ResponElimina