06 d’abril 2010

La cosa cada vegada es fa més grossa


Semblaré pesat per insistir però el concert del dia 5 de maig a les Cotxeres de Sants està adquirint una magnitud que, com diria aquell, gairebé s'està escapant de les mans, a part dels que cantem i a part de les personalitats que intervindran davant els mitjans de comunicació, etcètera, estarà tota la plana major, com aquell que diu, dels que seran els nous directius i la nova presidència del Barça. Us ho dic perquè, si voleu assistir, us heu de posar les piles per apuntar-vos-hi perquè les places lamentablement són limitades, hi ha força gent que ja ha confirmat la seva assistència, i qui  no s'hagi apuntat prèviament no podrà assistir a l'acte. La cosa és així, ens agradi o no, és un esdeveniment molt important i la gent no s'ho vol perdre. Te'l perdràs tu? Espero que no, si més no, els meus amics m'agradaria que hi fossin. Aquí us deixo les dades ampliades, malgrat que provissionals, perquè la cosa cada cop va a més. Cal dir que també és una manera de col·laborar perquè totes les persones que tenen problemes de mobilitat i són socis del Barça puguin tenir un lloc digne i adequat per veure els partits, hi tenen dret, però d'aquí sorgirà una iniciativa que s'ampliarà a tots els contexts on la gent que pateix aquests problemes de mobilitat puguin tenir la vida una mica més còmoda que la que tenen avui dia. Salutacions i gràcies per la vostra col·laboració:

PER ASSISTIR AL CONCERT US HEU D'APUNTAR A FACEBOOK. Si envieu un correu electrònic amb el vostre NOM i COGNOMS, simplement esteu donant suport al manifest, la qual cosa, evidentment, serà molt ben rebuda també. A part, podeu especificar si voleu col·laborar a muntar l'espectacleASSOCIACIÓ BLAUGRANES EN CADIRA DE RODES: ACTE PRESENTACIÓ

Data:
dimecres, 5 / maig / 2010
Hora:
19:00 - 21:30
Lloc:
Auditori C. Centre Cívic Cotxeres de Sants (C/ Sants, 79). 08014 Barcelona

Descripció

Núria Ferré (Padrina d'Honor), Matthew Tree (Padrí d'Honor), Màrius Serra, Cesk Freixas, Eysa Eybec, Bernat Compte, Jordi Gomara, Albert Cobacho i David Caño (en David recitarà un poema de Daniel Ferrer), Núria Casademont, Jordi Llord, Isabel Méndez... i 1041 signatures més.

Solidàriament col·laboren en la Presentació de l'Associació Blaugranes en Cadira de Rodes: Dimecres 5 de maig a les 19 hores. Auditori Cotxeres de Sants (C/ Sants, 79) 08014 Barcelona.

Cultura, música i poesia en moviment per la no marginació de la gent blaugrana, per l'equiparació de drets de la gent blaugrana amb problemes de mobilitat respecte la resta de barcelonistes i pel dret universal d'accessibilitat.
MOU-TE CONTRA LA MARGINACIÓ!

Assistència confirmada: Sebastià Serrano, Agustí Benedito (Precandidat), Alfons Godall, Jaume Guixà (Precandidat)... i moltes sorpreses més!

SUPORTS AL MANIFEST:
Gerard Quintana, Sebastià Serrano, Agustí Benedito, Alfons Godall, Matthew Tree, Màrius Serra, Cesk Freixas, Eysa Eybec, Bernat Compte, Jordi Gomara, Daniel Ferrer, David Caño, Núria Casademont...

ENTITATS I ORGANITZACIONS: Agustí Benedito (Precandidatura Presidència FCB), Secretariat d'Entitats de Sants, Hostafrancs i La Bordeta, CC.OO (CONC), Casal Independentista de Sants...

Si us hi voleu afegir, envieu un correu amb el NOM, COGNOMS a: blaugranes.en.cadira.de.rodes@gmail.com

A Facebook (on s'està coent tot): Presentació de l'Associació Blaugranes en Cadira de Rodes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada