22 de novembre 2005

Trobada de bloggers (II)

La cosa ara està així, qui més s'hi apunta?:

Trobada De Blogers A Girona.

Dia A Dia — Enviat per donot @ 08:13

Actualització: 16:22 hores - En Salva, Ja ens ha fet un logo; és un crack aquest noi!
Actualització
: Dissabte 19 de Novembre.
- En Dani de Bitàcoles, no podrà venir, però s'ha ofert per penjar l'enllaç a la plana principal de Bitàcoles.net. Així podreu entrar des d'allí fàcilment al post; per veure com està la situació.

Si voleu, també el podeu afegir al vostre blog i així potser encara ve més gent!
Actualització
: Diumenge 20 de Novembre, a les 07:45 hores.
(Resum fins el comentari 76) - La gent de Girona deia d’anar a dinar al Fresh-Co, per ser un lloc amb capacitat per tots i on cada un podrà menjar el que vulgui, i a més, econòmic.
He mirat trens i crec que el perfecte és aquest que surt a les 12:20 de l’estació de Sants i arriba a Girona a les 13.34.
Dèiem de quedar tots plegats sobre aquesta hora a l’estació de la teisa o a la mateixa estació de renfe. Això s’ha d’aclarir encara.
Jo m’encarrego de fer alguna cosa per poder escriure els noms, com l’ultima vegada.
I com la darrera vegada vàrem fer les camisetes, però resultaven una mica cares, aquesta vegada encarregaré unes xapes (Pins) D’acord?

Actualització: Dilluns 21 de Novembre, a les 09:00hores Pregaria als blogers que porten l'interrogant (Ja sigui el gran, o el molt i molt petit) així com als que ni tant sols estan a la llista però volen venir;que aclarissin un xic com està la situació: Quina part de la família vindrà, Si serà necessària la presencia de la policia anti-avalots o si hem de buscar un local més gros per anar a dinar.

Ara de moment, però, La llista està exactament així:

- Diumenge, 27 de Novembre; dinem a Girona:


+ Tots els Gironins i Gironines, blogers, lectors, simpatitzants, xicots, xicotes, amics i familiars... que s'hi vulguin apuntar i encara no ho hagin fet!

Algú més?

POST ORIGINAL A MISSATGE REBUT

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada