12 de febrer 2005

Benvinguts/des a la pàgina de notícies de itaca2000.netHola a tothom,

Avui faig estrena de la nova pàgina de notícies de la xarxa itaca2000.net. Aquesta xarxa és un sistema web personal i interactiu que tracta de temes diversos. Hi trobarem temes de caire polític, sindical, filosòfic, per una banda, per una altra de cultura, art, música, poesia, fotografia, etc. També temes diversos que poden tractar sobre ciutats, indrets de cert interès, viatges, etc. La idea bàsica que guia la meva xarxa o sistema web és donar un punt de trobada a moviments socials, culturals, etc. encaminats a lluitar per una comunitat internacional més justa, igualitària, participativa, assembleària, etc. Així mateix, proposar un lloc d'encontre a moviments artístics i culturals, col·lectius o individuals. Jo hi aniré exposant la meva obra artística, els meus articles, opinions, comentaris, i qui vulgui també hi pot participar-hi. I per fi, altres experiències diverses com viatges, històries, bromes, acudits; no sé, ja ho anirem veient un cop en marxa. Tot aquest sistema web té el seu antecedent que ara mateix es troba allotjat a
http://www.terra.es/personal5/itaka2002 . És una web antiga i provisional que a partir d'ara començaré a remoure per a canviar-la, de manera substancial, tant pel que es tracta al seu contingut com a la seva forma.

I, per fi, dir-vos que aquesta pàgina de notícies, en format weblog, formarà part d'aquest entramat i servirà per anar expressant tota una sèrie d'idees, més o menys curtes i ràpides, que posteriorment puguin anar desenvolupant-se de manera més profunda en altres llocs del meu sistema. De moment podreu participar amb els vostres comentaris, a sota de cada notícia, més endavant ja buscaré la manera que hi pugueu enviar-me i publicar les vostres aportacions.

Bé, us agraeixo molt sincerament la vostra visita a la meva pàgina i espero que, a partir d'ara, ens puguem trobar de manera més sovint.

Fins aviat companyes i companys

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada